Produkcija

MiS Studio je nezavisni televizijski studio i produkcijska kuća iz Zagreba. Video snimanjem i produkcijom se bave od 2005. godine, radeći na najrazličitijim projektima za sve tri nacionalne televizije u Hrvatskoj. Siniša je svoj put u televizijskom svijetu započeo u Gama Studiju, gdje je radio na vanjskim projektima za poznate TV emisije poput “Zuhra Showa”, “Istrage”, “U sridu”, “Ništa osobno”, “Bumeranga” i brojnim drugim projektima koji su se prikazivali na HRT-u Novoj TV.
Od 2008. do 2015. je zasposlen na RTL televiziji gdje radi na informativnom i magazinskom programu na emisijama “RTL Danas”, “RTL Direkt”, “Sve u šest”, “Potraga” i “Exkluziv”. Također već četiri sezone sudjeluje kao vanjski suradnik na projektima dječjeg programa RTL Kockice.
Najkvalitetniji dosadašnji produkt MiS Studija je bez sumnje nagrađivana emisija “Star Tech” koja se emitira na N1 televiziji. Siniša Pašić se tu pronašao u ulozi producenta emisije koja se radi u suradnji sa časopisom BUG i njihovim izvršnim urednikom Draganom Petricem. “Star Tech” je dobitnik dvostruke nagrade HND-a, za najbolji urednički i novinarski rad 2016. god u području ICT novinarstva.