Produkcija

MiS Studio je nezavisni televizijski studio i produkcijska kuća iz Zagreba. Njegovu jezgru čine supružnici Martina i Siniša Pašić. Video snimanjem i produkcijom se bave od 2005. godine, radeći na najrazličitijim projektima za sve tri nacionalne televizije u Hrvatskoj. Siniša je svoj put u televizijskom svijetu započeo u Gama Studiju, gdje je radio na vanjskim projektima za poznate TV emisije poput “Zuhra Showa”, “Istrage”, “U sridu”, “Ništa osobno”, “Bumeranga” i brojnim drugim projektima koji su se prikazivali na HRT-u Novoj TV.
Od 2008. do 2015. je zasposlen na RTL televiziji gdje radi na informativnom i magazinskom programu na emisijama “RTL Danas”, “RTL Direkt”, “Sve u šest”, “Potraga” i “Exkluziv”. Također već četiri sezone sudjeluje kao vanjski suradnik na projektima dječjeg programa RTL Kockice.

U međuvremenu je sa svojom suprugom Martinom osnovao vlastitu video produkcijsku kuću i sudio, a paralelno je nastavio raditi kao vanjski suradnik RTL televizije. Najkvalitetniji dosadašnji produkt MiS Studija je bez sumnje nagrađivana emisija “Star Tech” koja se emitira na N1 televiziji. Pašić se tu pronašao u ulozi producenta emisije koja se radi u suradnji sa časopisom BUG i njihovim izvršnim urednikom Draganom Petricem. “Star Tech” je dobitnik dvostruke nagrade HND-a, za najbolji urednički i novinarski rad 2016. god u području ICT novinarstva.

Martina Pašić je diplomirani ekonomist koja je svoju strast pronašla u fotografiji kojom se bavi pet godina. Uz posao fotografa, Martina radi kao snimateljica i montažerka na svim projektima MiS studija.

Strast su joj putovanja, a njemu ganjanje UFO-a. Ona voli avanturizam, on voli Conora McGregora. Ne zanima ih politika, iako su na dnevnoj bazi kreću u političkim krugovima. Ne slušaju Lidiju Bačić, vole piti pelinkovac, zajedno se nadopunjuju i teroriziraju ekipu “Podcast Inkubatora svojim “nazi pristupom” snimanju. A upravo je to nešto u što vjeruju! Smatraju da je upravo Podcast Inkubator budućnost medija te svoju energiju i znanje usmjeravaju u online formate!