Podcast Inkubator je na hrvatskoj regionalnoj medijskoj sceni prisutan već godinu i pol dana. U tom smo periodu uspjeli zainteresirati javnost i gledatelje za na ovim prostorima potpuno novu i do sada praktički nepostojeću medijsku formu.

Emitirali smo više od 170 epizoda naše emisije koje su u prosjeku duže od 2 sata. Ugostili smo eminentne ljude iz svijeta znanosti, sporta, kulture, politike i zabave. Pri odabiru gostiju smo pokušavali favorizirati one otvorenog uma i zdravih ideja. Pokazali smo Vam da se može drugačije razmišljati, otvarali smo teme koje drugi nisu htjeli, širili smo vidike i razbijali tabue. Vjerujemo da smo bili interesantni, informativni, ponekad zabavni, nekada možda i naporni.

Naš rad su prepoznali i drugi mediji koji redovito prenose ono što radimo i na tome im se ovim putem zahvaljujemo. No, prije svega se zahvaljujemo Vama, našim gledateljima koji nas redovito gledate, koji komentirate naše emisije, koji dajete prijedloge kako da budemo još bolji i koji nas često opravdano kritizirate. Na nama je da budemo još bolji i da sve konstruktivne prijedloge i uvažimo. Jer mi nismo kao drugi, mi živimo s našom publikom i želimo joj ugoditi koliko god je to u našoj mogućnosti.

Kako bi se projekt Podcast Inkubatora održao i kako bi se ostvarile sve mogućnosti za daljnji razvoj našeg medija, otvorili smo i “Udrugu za audiovizualnu djelatnost i medijsku kulturu Podcast Inkubator”.

Ukoliko ste naš vjerni gledatelj, mislite da radimo dobar posao i imate potrebu pridonijeti ovom projektu, možete donirati sredstva na račun udruge. To možete učiniti internet bankarstvom ili nalogom za plaćanje u poslovnici banke.

Primatelj:
Udruga za audiovizualnu djelatnost i medijsku kulturu “Podcast Inkubator”
10000 Zagreb

IBAN:
HR9324020061100863285

Opis plaćanja:
Donacija

Svaki prilog je dobro došao i na svakom se iskreno zahvaljujemo!

Kontaktirati nas možete i direktno na e-mail: podcast.inkubator@gmail.com, a sve Vaše prijedloge, kritike i pohvale ćemo pročitati i razmotriti.

Gledamo se i dalje!

Podcast Inkubator