Ratko Martinović u prvom povijesnom Podcastu uživo ugostio je Domagoja Pintarića, jednog od gostiju kojeg su gledatelji najviše tražili za ‘repete’ i drugi dolazak. Ovaj nagrađivani stand-up komičar i analitičar društveno-političkih zbivanja u javnom prostoru u zadnje vrijeme najviše kontroverze izaziva svojom podrškom teoriji Ravne Zemlje. Kako je ista sve učestalija u medijima, ponajviše zahvaljujući brojnim američkim reperima i NBA zvijezdama, došao je red na novo Domagojevo gostovanje u Podcast Inkubatoru.

Podcast je u početku bio poligon za eksperimentiranje LIVE-a, što su Ratko i Domagoj vješto iskoristili zabavljajući se, a voditelj je prigodno nosio masku za Noć vještica. U startu su pričali o još jednoj godišnjici, onoj o napadu policije na punk koncert u Samoboru prije 21. godinu, a Domagoj je i tamo bio u ulozi gosta, punkera.

“Koncert je istina bio neprijavljen… Ali mislim da je slogan ‘Šaka-Nos-Patos’ bio trigger. Uglavnom, došli smo tamo i bio je murjački auto parkiran. Navodno je netko čak pucao u taj auto, bilo je to divlje vrijeme. Na brucošijadi godinu kasnije bio je također netko s pištoljem. Gdje god dođeš gura ti netko pištolj u usta. Ali pravi pištolj…”

Mesnati pištolji su kasnije bili asocijacija na nestašluke Kevina Spaceya, koji je u svom neredu oko svojih pederastijsko-pedofilskih sklonosti odlučio ‘izići iz ormara’ i priznati da je gay, te tako kupiti podršku homoseksualne zajednice SAD-a. Ratko je provocirao Domagoja da možda djeca od 15-16 godina mogu i prkositi svom ‘hitmanu’, na što je Domagoj dodao da je dečku Kevin ubacio drogu u piće. Ratko je vješto replicirao.

“A gdje smo mi u toj priči? Cijeli život čekam da me netko besplatno drogira, a od toga ništa…”

Onda se krenulo i na Pizzagate, pod prozivkom jednog od gledatelja. U pitanju je bio i Alex Jones.

“Ako je to sve tako nevino, zašto su mijenjali logo pizzerije? Što je s onim slikama gole djece u pizzeriji, gdje odrasle figure leže na djetetu? Ako je tako sve nevino, ne bi se ovo događalo. To je kao da sad Jones kaže da Kevin Spacey nije pedofil i svi se uhvate za to.”

Pričajući o Ravnoj Zemlji i Elvisu Duspari, Domagoj je podijelio i jednu ekskluzivu…

“Radimo na tome da napravimo festival Ravne Zemlje, nadamo se da ćemo je uspjeti realizirati do kraja godine. On (Elvis Duspara) imat će promociju svoje knjige ‘Krug Zemaljski’, bit će promocija filma Siniše Gabrića o kometima i svodu nebeskom… I bit će još par stvari, neki izvođači i pjevači koji su također Ravnozemljaši…”

I na kraju, gledatelj je pitao Ratka zašto stalno prekida goste.

“Zato što je ovo Podcast pa kao da pričamo u birtiji… A ja sam tamo kreten i stalno prekidam ljude.”

Čitav PODCAST pogledajte na vrhu ovog članka u našem “playeru” ili na našem službenom YouTube kanalu (usput se besplatno pretplatite 🙂